Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

Van 6 t/m 13 Augustus is onze klantenservice gesloten i.v.m. vakantie. Wij zijn dan telefonisch en per e-mail niet bereikbaar.
Uw orders worden wel verwerkt, en rechtstreeks vanuit de leveranciers aan u verzonden.

  • Bianca M. du Mortier,Mode & Kostuum
  • Bianca M. du Mortier,Mode & Kostuum
Bianca M. du Mortier,Mode & Kostuum
Mode & Kostuum
€ 40.00
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Deze rijk geïllustreerde publicatie presenteert 80 bijzondere kledingstukken uit de modecollectie van het Rijksmuseum: van de kleren van de Friese Oranjes uit de Gouden Eeuw, via japonnen van kleurrijke Franse zijde en flonkerende fluwelen mannenpakken uit de 18de eeuw, naar de klassieke Empire uit het Fin de Siècle tot aan 20ste-eeuwse haute couture van Dior en Yves Saint Laurent.

Deze selectie weerspiegelt het internationale karakter van de Nederlandse mode door de eeuwen heen en toont tegelijkertijd de modeontwikkelingen in het land zelf. Experts op het gebied van kostuum en mode, onder redactie van Bianca du Mortier, conservator kostuum Rijksmuseum, vertellen de verhalen van de kostuums en van de mensen die ze droegen.

Met de vele details van stoffen, en door in te zoomen op verschillende materialen en technieken biedt het boek een bron van informatie én inspiratie.


Extra informatie:

Paperback / softback
Met illustraties
Oktober 2016
1106 gram
250 x 201 x 27 mm
EAN: 9789462083387
Rijksmuseum Amsterdam

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen