Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

Van 6 t/m 13 Augustus is onze klantenservice gesloten i.v.m. vakantie. Wij zijn dan telefonisch en per e-mail niet bereikbaar.
Uw orders worden wel verwerkt, en rechtstreeks vanuit de leveranciers aan u verzonden.

  • Chris Roberts,Michael Jackson De complete geïllustreerde biografie
  • Chris Roberts,Michael Jackson De complete geïllustreerde biografie
Chris Roberts,Michael Jackson De complete geïllustreerde biografie
Michael Jackson De complete geïllustreerde biografie
De complete geïllustreerde biografie
€ 39.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Met maar liefst 13 nummer 1-hits in de Verenigde Staten, 13 Grammy`s en de titel van het best verkochte album ter wereld voor Thriller, is en blijft Michael Jackson de enige echte King of Pop. Al is hij geen onomstreden figuur, hij is ongetwijfeld één van de grootste en invloedrijkste artiesten aller tijden. Al sinds The Jackson 5 was het talent van de jonge Michael onmiskenbaar. En toen hij in de jaren tachtig aan zijn solocarrière begon, was zijn succes niet meer te stoppen.

Aan de hand van archieffoto`s, inzichtelijke commentaren en anekdotes van de mensen die hem het best kenden, beschrijft dit rijk geïllustreerde boek de fascinerende carrière van Michael Jackson. Niet alleen kom je alles te weten over het leven van deze legende, je ontdekt ook hoe zijn grootste nummers werden geschreven. Van Got To Be There tot en met Invincible, elk album wordt hit voor hit uit de doeken gedaan. Gun jezelf een blik achter de schermen van Jacksons monumentale performances en videoclips en ontdek zijn blijvende invloed op muziek, dans en mode.


Extra informatie:

Hardback
256 pagina's
Met illustraties
Oktober 2019
1555 gram
285 x 238 x 23 mm
EAN: 9789044755077
Centrale Uitgeverij Deltas

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen