Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Marcel Wanders,Rijks, Masters of the Golden Age
  • Marcel Wanders,Rijks, Masters of the Golden Age
Marcel Wanders,Rijks, Masters of the Golden Age
Rijks, Masters of the Golden Age
Paintings from the Gallery of Honour
Rijks, Masters of the Golden Age 4
€ 125.00

Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 14:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel


Met trots presenteren wij ? Marcel Wanders en Uitgeverij Komma - de inmiddels 4e druk van ?Rijks, Masters of the Golden Age?. Deze nieuwe druk bevat 20 extra pagina?s, volledig gewijd aan de twee beroemde huwelijksportretten van Marten Soolmans en Oopjen Coppit geschilderd door Rembrandt in 1634.


De drie eerdere oplages van deze baanbrekende publicatie uit 2016 zijn helemaal uitverkocht. Deze oplages bevatte 65 meesterwerken uit de prestigieuze Eregalerij van het Rijksmuseum. De nieuwe druk van ?Rijks, Masters of the Golden Age? omvat met de toevoeging van Marten en Oopjen in totaal 67 meesterwerken.


Met de prachtige details van de kunstwerken en de commentaren van hedendaagse kritische denkers zoals Erwin Olaf, David Allen, Angela Missoni en Jimmy Nelson, is dit boek een waar eerbetoon aan de 17e-eeuwse meesterstukken uit de Eregalerij van het Rijksmuseum.


De schilderijen van Marten en Oopjen worden toegelicht in een interview met Pieter Roelofs - hoofd van de afdeling schilder- en beeldhouwkunst in het Rijksmuseum. Hij neemt ons mee in de geschiedenis, vertelt ons alles over het ontstaan van de schilderijen en geeft ons inzicht in de gezamenlijke aankoop van het Rijksmuseum in Amsterdam en het Louvre in Parijs.


Deze nieuwe druk is wederom luxueus uitgevoerd en brengt kunst- en boekenliefhebbers oog in oog met de iconische schilderijen. De publicatie bevat prachtige handgeschreven kalligrafie, eersteklas papier en is vervaardigd met hoogwaardige printtechnieken.
Taal / Language : English

Extra informatie:
Rijks, Masters of the Golden Age 4
Hardback
476 pagina's
Met illustraties
November 2020
3695 gram
340 x 249 x 53 mm
EAN: 9789083065557
Uitgeverij Komma

Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 14:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel