Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Ruud Hobo,Vincent Ging Naar Drenthe En Vond Zijn Bestemming
  Vincent Ging Naar Drenthe En Vond Zijn Bestemming
  Hoe het Vincent van Gogh verging in Drenthe verteld door Vincent zelf
  € 16.50
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


  Vincent van Gogh woont en werkt in het najaar van 1883 drie maanden in Drenthe. Hij heeft in die periode 23 brieven geschreven. Dat is alles wat we over Vincent in die periode weten. Maar wat heeft hij gedaan? Wie heeft hij gesproken? Wat heeft hem bezig gehouden? In dit boek lees je mogelijke antwoorden op die vragen. Niet als een verslag óver, maar als een verhaal vertelt dóór Vincent zelf aan jou de geïnteresseerde luisteraar. De opzet is dus geheel anders dan de standaard boeken over Vincent van Gogh.
  Het begint met het afscheid van Den Haag en Sien, zijn vriendin en de reis naar Drenthe. In dit verhaal komt ook zijn obsessie om zijn broer Theo ook naar Drenthe te laten komen sterk naar voren. Een obsessie ontstaan door de eenzaamheid die hij ervaarde in Drenthe. En uiteindelijk zijn vertrek uit die provincie. Hij gaat naar zijn ouders in Nuenen.
  Dan maken we een sprong in de tijd naar 2021 als een jongetje die ook Vincent heet, ook de reis van Den Haag via Hoogeveen naar Nieuw-Amsterdam maakt en daar het Van Gogh Huis bezoekt. Hij reist zijn beroemde naamgenoot achterna.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  126 pagina's
  Met illustraties
  Oktober 2021
  193 gram
  210 x 148 x 12 mm
  EAN: 9789464351842
  Brave New Books

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen